Dag 2!
Wat heerlijk te horen dat het zo goed gaat.
Liefs Tiny
voor het slapen gaan.....jouw bericht....wat mooi geschreven...en wat heerlijk......liefs van ons
prachtig om dit allemaal te lezen en te horen dat het goed gaat.
net wakker, en dan lees ik jullie bericht...kees al zelf aan en uitkleden, ik krijg er kippenvel van!!! nu al dus wie weet wat er in het verschiet ligt..... veel plezier vandaag!!! lfs san
zo te lezen genieten jullie volop! Ben benieuwd naar jullie nieuwe verhalen....
liefs mas, gab, teun, lot, pien en saar
echt geweldig
Net aangekomen op kantoor lees ik dit bericht met een big smile voor aan mijn collega's. SUPER!!
Geweldig!!!! We moeten even een traantje laten.
Je wordt iedere keer naar de computer getrokken om te kijken of er weer een nieuw berichtje is
Een geweldig verhaal en wat heerlijk om te lezen dat Kees ervan geniet en jullie uiteraard ook
Wat mooi om te lezen dat het zo goed gaat. Echt heel bijzonder...we denken aan jullie en leven mee!
Veel liefs en knuffels voor allemaal.
Wat een goede berichten. Ga zo door Kees !!
zou zo graag effe komen kijken,spannend en emotioneel!
Wat heerlijk om te lezen dat Kees zo goed op de therapie lijkt te reageren! Ik hoop dan ook dat dit een belofte voor de toekomst is en dat hij als herboren terug gaat komen. En wat moet dit voor jullie als ouders ook geweldig zijn om mee te maken.
Succes verder en alvast bedankt voor de goede verslagen tot nu toe.
Schitterend om te horen dat er vorderingen zijn. Hopen dat hij deze lijn doortrekt zodat ik eens goed gesprek als mannen onder elkaar met Kees kan voeren.
Succes verder.
Geweldig om te lezen over de vorderingen van Kees hopen dat er nog een hoop mooie ontwikkelingen volgen.
Blij te lezen dat Kees zo goed reageert op alles.
Spannend allemaal! Wensen jullie veel geluk en wijsheid toe.
Groetjes van ons allemaal uit Zuidlaren
Wat geweldig dat het allemaal zo goed gaat.We zijn zo erg blij.Kus voor Kees en Sam en verder veel geluk voor jullie allemaal.Geniet ervan.Groeten van ons.
Ik was nog stil, maar volg jullie wel hoor.
Maar.... van dit verhaal krijg je mij ook weer stil, geweldig.
en als geen ander had ik er geloof in , maar goed te lezen dat alles positief uitpakt.
Gister esther abel gesproken, dus was al een beetje op de hoogte van de eerste paar dagen. geniet en maak er wat van, laat heiloo trots zijn op kees, wij zijn het al.
Geweldige berichten en heel mooi opgeschreven .
We blijven jullie volgen.
groetjes
Net de fotoos gezien. Indrukwekkend!
Ik krijg er kippenvel van,heerlijk dat alles zo goed gaat!
wat goed dat alles zo goed gaat met Kees.
ik wens jullie verder een goed verloop
leuk om het zo te volgen.
het blijft toch spannend allemaal
groeten uit limmen Nel kroon
Super om te lezen dat het zo goed gaat. Ik ben er van overtuigd dat er iets moois uit gaat komen. Ik wens jullie nog heel veel plezier!!
natte ogen en zonder woorden na t lezen van dit verslag.
XX
Wat een goed en positief nieuws! Echt hartstikke goed! Nog heel veel plezier. Dikke kus van ons
Geweldig om te lezen dat het zo goed gaat met Kees
en met spanning kijken wij uit naar de volgende berichten
Dit is vanzelluf geweldig om te lezen. Chickenskin all over! Zo blij voor jullie. Kees, je bent een topper! Dikke kus
Het is nu al een geslaagde"missie" en je kent me Len, natuurlijk zit deze al te grienen haha! Wat een positieve energie straalt er van Kees af zeg! Liefs ons
ontroerend om jullie te volgen op deze manier en geweldig dat het zo goed gaat!
nog hele mooie dagen met elkaar en de dolfijnen!
hartelijke groetjes
Hier zijn geen woorden voor...x
Fantastische verhalen, heerlijk om te lezen !!!!!
wat goed van Kees dat ie na 3 dagen al zich zelf gaat uitkleden en aan.
en wat een mooi verhaal. krijg soms echt tranen er van.
lekker zo,n zuster die emotioneel wordt.