Begin de dag met een dansje.......
wat heerlijk om zo met een goed gevoel daar te stoppen, we gaan jullie proberen te helpen om nog een x heen te gaan, jullie en Kees verdienen het!!! deze 2 weken hebben al zoveel los gemaakt. nu nog even uitrusten en dan terug naar heiloo, trek warme kleren aan. En allemaal XXXX
Oh wat mooi toch allemaal en inderdaad nog een keer heen zou geweldig zijn
Het is jullie zoooooooooo gegund deze vorderingen
lieve groetjes uit Limmen
Goede morgen vanuit heiloo.
Wat ging de tijd snel en wat een prachtige leerzame ervaringen voor Kees en Sam en pappa en mamma. Afscheid zal moeilijk zijn.......xxx van ons
ik hoop dat het afscheid nemen van Dee Dee niet te moeilijk wordt en het een tot ziens mag worden,
geniet nog een paar dagen van de zon en de reggae en wat rust,
hartelijke groetjes
Wat jammer dat deze MAGISCHE weken alweer voorbij zijn. Hoop dat het jullie nog heel veel mag brengen en alvast een goede reis terug.
Geweldig om al die verhalen te mogen lezen. Wat is die jongen goed bezig! Wat fijn dat het zo goed verlopen is.
Geniet nog een paar dagen en alvast goede reis terug.
Leuk bericht,kom met een goed gevoel veilig terug naar Heiloo
een dag met gemengde gevoelens dus..nu nog even lekker genieten van en met elkaar en hopelijk blijft iedereen zich net zo inzetten dat kees volgend jaar weer kan naar deedee!
x
Wat een prachtige en spannende verhalen alle dagen.Dat zullen we missen,maar we we zijn zo blij dat we jullie vrijdag weer zien.Geniet van de laatste dagen.Liefs van ons.
Weer mooi om te lezen....fije dagen nog. geniet van elkaar. Zo bijzonder allemaal...Goede reis voor later en alvast dan welkom terug! Heel veel liefsxxxx
Wat is was het mooi om iedere dag te nieuwschierige naar hoe het ging die dag :-) Hou dit gevoel van deze bijzondere ervaring zolang mogelijk vast, dan zal het jullie nog veel verrassingen opleveren !!! groeten en liefs.
Wat een geweldige ervaringen voor jullie allemaal! En wat heb je dat iedere keer weer mooi weten te vertellen zodat wij het allemaal goed konden volgen.
Ben benieuwd om Kees weer te zien (oké ook jullie).
Tot snel, liefs Maartje
Wat geweldig om de verhalen te lezen en Siem, echt een compliment hoe je dit ook allemaal zo goed kan verwoorden. Je ziet alles voor je. Dat zal idd erg emotioneel zijn geweest om afscheid te moeten nemen. Nu hopen dat het nog heel lang doorwerkt bij Kees. Geniet nog lekker van alles maar vooral van elkaar. Gr Marja x